Huis laten schilderen

Wilt u uw huis laten schilderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een woning die regelmatig schilderonderhoud krijgt zal alleen maar in waarde toenemen. Een huis laten schilderen is niet zomaar iets, wij nemen onze taak erg serieus. Wij kiezen dan ook voor kwaliteit en schenken dus veel tijd aan het optimale resultaat. Een huis laten schilderen kunt u door ons zonder zorgen laten doen. Bij buitenschilderwerk draait het om het gebruik van de juiste spullen zoals verf of beits. Het buitenhuis heeft vooral een beschermende functie, waartegen het binnenhuis vooral een decoratieve waarde betrekt.

Huis laten schilderen: onze werkwijze

huis laten schilderen

Het buitenschilderwerk betreft vaak kozijnen, boeidelen, gevelbetimmering en deuren. Eerst controleren we de ondergrond. Zijn er slechte verflagen aanwezig? Slechte verflagen zullen eerst verwijdert moeten worden. Kortom: met goede planning, de nodige aandacht en goede materiaalkeuze kan uw woning er weer jaren tegenaan!

Let op: schilderwerk aan uw huis heeft tijdelijk een BTW-tarief van 6%. Als u eigenaar bent van een woning die ouder is dan 15 jaar, dan kunt u tot 1 januari 2011 profiteren van dit lage BTW tarief.

Neem dus nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. U kunt ons bereiken op: 06-36121325.